Kristen Stewart info

24. srpna 2009 v 11:56 | kroupaa |  Kristen Stewart info


Věk: 19

Datum narození: 9. 04. 1990

Znamení: Beran

Výška: 168 cm







Filmografie

Jako herečka
2009 -Adventureland
2009 -Nový Měsíc (New Moon) role:: Bella Swan
2009 -Welcome to the Rileys
2008 -Jumper role:: Sophie
2008 -The Yellow Handkerchief role:: Martine
2008 -Stmívání (Twilight) role:: Isabella Swan
2008 -What Just Happened? role:: Zoe
2007 -Cutlass role:: Young Robin
2007 -Na území žen (In the Land of Women) role:: Lucy Hardwicke
2007 -Útěk do divočiny (Into the Wild) role:: Tracy Tatro
2007 -The Cake Eaters role:: Georgia
2007 -Prokletí domu slunečnic (The Messengers) role:: Jess
2005 -Nelítostná rasa (Fierce People) role:: Maya
2005 -Zathura: Vesmírné dobrodružství (Zathura: A Space Adventure) role:: Lisa
2004 -Chyťte tu holku (Catch That Kid) role:: Maddy
2004 -Mluv (Speak) role:: Melinda Sordino
2004 -Undertow role:: Lila
2003 -Cold Creek Manor role:: Kristen Tilson
2002 -Úkryt (Panic Room) role:: Sarah Altman
2001 -Životní jistoty (The Safety of Objects) role:: Sam Jennings

Jako skladatelka
2007 -Útěk do divočiny (Into the Wild)




 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama