Srpen 2009





Kristen and Robert have a new house?

27. srpna 2009 v 23:15 | kroupaa |  About the Kristen Stewart

Robert Pattinson a Kristen Stewart už se poohlížejí po novém době kde budou společně sdílet jejich lásku. Dům stojí 3 miliony dolarů a je v západním Hollywoodu.
Kdo by to čekal, Robert a Kristen spolu sdílejí společné apartmá ve Vancouveru, kde natáčení třetí díl Twilight série, Eclipse. A pokud bude všechno dobře klapat, pár bude už dlouho bydlet v novém luxusním domě.

19. června 2009 Hezouna ze Stmívání srazilo auto

24. srpna 2009 v 14:00 About the Robert Pattinson

Hezouna ze Stmívání srazilo auto


Herec Robert Pattinson, hvězda z filmového hitu Twilight, utíkal před davem hysterických fanynek a přehlédl projíždějící taxi, které ho srazilo.


Robert Pattinson info

24. srpna 2009 v 13:40





Povolání: Herec, zpěvák

Věk: 23

Datum narození: 13. 05. 1986

Znamení: Býk

Výška: 185 cm






Filmografie

Jako herec
2009 -Nový Měsíc (New Moon) role:: Edward Cullen
2008 -How To Be role:: Art
2008 -Stmívání (Twilight) role:: Edward Cullen
2007 -Harry Potter a Fénixův řád (Harry Potter and the Order of the Phoenix) role:: Cedric Diggory
2007 -The Bad Mother's Handbook role:: Daniel Gale
2006 -The Haunted Airman role:: Toby Jugg
2005 -Harry Potter a Ohnivý pohár (Harry Potter and the Goblet of Fire) role:: Cedric Diggory
2004 -Království prstenu (Ring of the Nibelungs, The) role:: Giselher
2004

Kristen Stewart nemá ráda své tělo-4. Srpen, 2009

24. srpna 2009 v 12:06 About the Kristen Stewart

Kristen Stewart nemá ráda své tělo

Kristen Stewart nemá ráda své tělo
Krásná mladá herečka Kristen Stewart (19) veřejně promluvila nejen o svém těle, ale také o rozchodu se svým přítelem Michaelem Angaranem (21).
Hvězda filmové ságy "Stmívání" a "Nový měsíc" připouští, že o ní není takový zájem a že ona sama nenávidí to, jak je vysoká a hubená. Britský časopis vyzpovídal Kristen o tom, co na sobě nemá ráda. Herečka reagovala : " Nelíbí se mi velikost mých uší a také jsem až moc vytáhlá."
A kdyby nebyla herečkou? " Rozhodně se nevrátím do školy - nemám na to vlohy - ale s učením rozhodně nekončím. Chtěla bych psát."
Kristen Stewart zároveň popřela fámy, že opustila svého přítele, herce Michaela Angarana kvůli jejímu hereckému kolegovi Robertovi Pattinsonovi (23).
" Hodně jsme toho společně zažili, tak jsme si velmi blízcí. Získala jsem dobrého kamaráda a je to pro mě velká věc, ale rozhodně jsem neopustila svého přítele kvůli Robertovi Pattinsonovi."



Kristen Stewart info

24. srpna 2009 v 11:56 | kroupaa |  Kristen Stewart info


Věk: 19

Datum narození: 9. 04. 1990

Znamení: Beran

Výška: 168 cm







Filmografie

Jako herečka
2009 -Adventureland
2009 -Nový Měsíc (New Moon) role:: Bella Swan
2009 -Welcome to the Rileys
2008 -Jumper role:: Sophie
2008 -The Yellow Handkerchief role:: Martine
2008 -Stmívání (Twilight) role:: Isabella Swan
2008 -What Just Happened? role:: Zoe
2007 -Cutlass role:: Young Robin
2007 -Na území žen (In the Land of Women) role:: Lucy Hardwicke
2007 -Útěk do divočiny (Into the Wild) role:: Tracy Tatro
2007 -The Cake Eaters role:: Georgia
2007 -Prokletí domu slunečnic (The Messengers) role:: Jess
2005 -Nelítostná rasa (Fierce People) role:: Maya
2005 -Zathura: Vesmírné dobrodružství (Zathura: A Space Adventure) role:: Lisa
2004 -Chyťte tu holku (Catch That Kid) role:: Maddy
2004 -Mluv (Speak) role:: Melinda Sordino
2004 -Undertow role:: Lila
2003 -Cold Creek Manor role:: Kristen Tilson
2002 -Úkryt (Panic Room) role:: Sarah Altman
2001 -Životní jistoty (The Safety of Objects) role:: Sam Jennings

Jako skladatelka
2007 -Útěk do divočiny (Into the Wild)





Robert Pattinson

24. srpna 2009 v 11:47 | Kroupaa |  Celebrity

♣rozcestnik♣










Kristen Stewart

24. srpna 2009 v 11:38 | Kroupaa |  Celebrity

♣rozcestnik♣








Twilight layout

24. srpna 2009 v 11:08 | Kroupaa |  Layouty


Tak a je tu další layout


Tady je ukázkový blog : Twilight

Herecké obsazení

23. srpna 2009 v 21:57 Eclipse postavy

Summit vydal celý seznam herců, kteří budou hrát ve třetím pokračování. Film bude uveden do kin 30. června 2010.



THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE Cast List
Kristen Stewart as Bella Swan
Robert Pattinson as Edward Cullen
Taylor Lautner as Jacob Black

Cullen Family
Ashley Greene as Alice Cullen
Peter Facinelli as Dr. Carlisle
Elizabeth Reaser as Esme Cullen
Kellan Lutz as Emmett Cullen
Nikki Reed as Rosalie Hale
Jackson Rathbone as Jasper Hale
Wolf Pack
Chaske Spencer as Sam Uley
Bronson Pelletier as Jared
Alex Meraz as Paul
Kiowa Gordon as Embry Call
Tyson Houseman as Quil Ateara

Other Quileutes
Gil Birmingham as Billy Black
Tinsel Korey as Emily
Nomad Vampires
Bryce Dallas Howard as Victoria

Volturi
Cameron Bright as Alec
Charlie Bewley as Demetri
Daniel Cudmore as Felix
Dakota Fanning as Jane

Další vracející se Cast Members
Billy Burke as Charlie Swan
Sarah Clarke as Renee Dwyer
Anna Kendrick as Jessica
Michael Welch as Mike
Christian Serratos as Angela
Justin Chon as Eric

New Cast Members
Xavier Samuel as Riley
Catalina Sandino Moreno as Maria
Jack Huston as Royce King
Julia Jones as Leah Clearwater
Booboo Stewart as Seth Clearwater
Jodelle Ferland as Bree



Eclipse

23. srpna 2009 v 14:16 Filmy
♣rozcestnik♣




Pirates of the caribbean

23. srpna 2009 v 13:06 | Kroupaa |  Layouty
Tak a je tu další layout tak co na něj říkáte??

Tady je ukázková blog : Pirates of the caribbean

The legend of horse

23. srpna 2009 v 0:14 | Kroupaa |  Layouty
Dneska jsem se pokusila udělat layout, je to můj první v životě tak snad to není tak hrozní co??


Tady je ukázkový blog :The legend of horse

Zlatá žíňe

21. srpna 2009 v 18:44 | Faltuska

ZLATÉ ŽÍNĚ
ObrazekKoruny stromů se odrážely ve zlaté záři slunce. Slavíci pěli jako na koncertě a všechno jiné zvířectvo se poklidně páslo na zelených loukách. Dnes si dravci a predátoři dali pokoj od lovení a poklidně leželi ve stínu nebo se vyhřívali na jarním sluníčku.
Stejně tak s vyhřívala i užovka. Ležíc stočená v kolečku podřimovala na bílém oblázku. Po chvíli zvedla malou hlavičku a zvědavě se dívala směrem, odkud pocházelo epicentrum jediného zvuku v tomhle poklidném odpoledni.
Dotekem zlatých kopyt o oblázky vznikl krásný zvonivý zvuk, který se nesl krajinou jak melodie z píšťalky nějakého satyra.

Úvaha - Štěstí a radost

21. srpna 2009 v 11:42 | Faltuska
Radost a štěstí jsou pojmy, které si jsou velmi blízké a téměř stejné. Jenže nic není stejné ani jednovaječná dvojčata, tak se aspoň pokusím nastínit rozdíl mezi nimi. Snad se mi to povede.
Jednu věc, kterou mají tyto dva pojmy stejné, je pocit vnitřního tepla, které nás Obrazekzahrnuje, vykouzluje úsměv na tváři a dává nám naději na lepší zítřky.

Jednorožčí příběh

21. srpna 2009 v 11:33 | Faltuska

Krása a důvěra verus sobeckost a zrada


ObrazekProběhla těsně kolem něho. Samci se její laškování líbilo. Cválal za ní s ocasem zdviženým. Ona po chvíli zastavila a něžně se třela rohem o jeho roh. Právě zapadlo Slunce, když kobylka začala být nervózní. Po několika hodinách. se lesem ozvalo bolestné zařehtání.